DR HE КЛИНИКА ЗА ДЕБЕЛИНА

DR HE КЛИНИКА ЗА ДЕБЕЛИНА
Обезбедуваме услуги за дијагноза и третман на полето на хирургија за дебелина со нашиот искусен тим
DR HE КЛИНИКА ЗА ДЕБЕЛИНА

Хируршки третмани за дебелина

Гастричен ракав

Гастричен бајпас

Гастричен балон

Ботокс на желудникот

Хируршки процедури

Нехируршки процедури

24/7 линија за поддршка на дебелината

DR HE КЛИНИКА ЗА ДЕБЕЛИНА

Нашиот тим

Услуга за поддршка 24/7

DR HE КЛИНИКА ЗА ДЕБЕЛИНА

Слики пред – потоа

Награда за баријатриска хирургија во Турција

Гастричен балон

1390 - 2390
 • Ендоскопско вметнување балон
 • Гастричен балон за 6/12 месеци
 • план на исхрана
 • Сместување во хотел за 2 ноќевања
 • Постоперативна поддршка и следење
 • Транспорт ВИП

Гастректомија на ракав

3590
 • Предоперативни прегледи
 • Операција за слабеење на гастректомија на ракав
 • Лекови и план за исхрана
 • Сместување за 7-8 ноќевања
 • Постоперативна поддршка и следење
 • Транспорт ВИП

Гастричен бајпас

4590
 • Предоперативни прегледи
 • Гастрична бајпас операција
 • Лекови и план за исхрана
 • Сместување за 7-8 ноќевања
 • Постоперативна поддршка и следење
 • Транспорт ВИП
Поздрав

Осврти на баријатриска хирургија во Турција

Ајде да ти се јавиме

  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content
  Click to Hide Advanced Floating Content